Matematik

Eksamen imorgen !

04. maj 2009 af Sally_933 (Slettet)

Heeej, jeg har eksamen imorgen...

Jeg ville bar ha nogle ting sat på plads..

Omskrivning fra decilitter - litter

omskrivning fra gram - kilo

omskrivning fra meter - center

og hvordan finder man en procentvis stigning ????????????

Please Hjæææææææææææææælp ! :D

PÅ forhådn taaaaak


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj 2009 af Umulsus (Slettet)

Hejsa.

Jeg skal også til eksamen imorgen.

1 liter = 10 deciliter

1kilo = 1000 gram

1 meter= 100 cm

Og ved procentstigning der divider du den lille tal ofte med den store også ganger du med 100


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. maj 2009 af Faahm (Slettet)

Procentvis stigning = slutværdi    - 1 x 100
                                       startværdi
                                    


Svar #3
04. maj 2009 af Sally_933 (Slettet)

Taak taaaak :D

Held og Lykke Sarah.. :D


Skriv et svar til: Eksamen imorgen !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.