Matematik

(x+1)(x-1)(x^2+1)=0 ???

05. maj 2009 af Tsubasa (Slettet)

(x+1)(x-1)(x^2+1)=0 ???


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2009 af peter lind

Brug 0 reglen. Hvis et produkt er 0 er mindst en af faktorene 0.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2009 af tveon (Slettet)

Hvis et led i ligningen er 0, er hele ligningen 0.

Du har tre led x+1, x-1 og x2+1

Overvej om x2+1 kan blive nul - eller hvorfor den ikke kan...


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. maj 2009 af mathon

...og

(x2+1)≥1
så kun
faktorerne
(x+1) og (x-1) kan hver især blive lig med nul
for hver deres specifikke x-værdi
 


Skriv et svar til: (x+1)(x-1)(x^2+1)=0 ???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.