Matematik

hjælp

11. maj 2009 af cocoo (Slettet)

pyramiderne

Rumfang: V=1/3*h*g
• Overfladen er, som det kan ses af tegningen: grundfladen + 4 trekanter...
Altså: (L x B) + (2 (h x L) / 2) + (2 (h x B) / 2) = (L X B) + (L x h) + (B x h)
• Rumfang= 1/3H (L x B)
 

Og det endelig mål for kheops pyramiden er

Siderne i pyramiden er hver 229 m lange. Pyramiden er 146 meter høj, men er sunket, eller rippet for sten, ca. 10 meter. Derfor vil jeg her regne med at den er 146 meter høj.

Hvad for noget regne styk burde jeg lave


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2009 af webnord (Slettet)

Hvilket klassetrin ??


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. maj 2009 af webnord (Slettet)

Nå regner med 9. eller 10. klasse.

Jeg har lavet lidt på dit dokument

Vedhæftet fil:Pyramide.doc

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. maj 2009 af webnord (Slettet)

Du kunne måske lave en model af pyramiden i størrelsesforholdet 1:1000
dvs. 1 cm = 10 m


Svar #4
11. maj 2009 af cocoo (Slettet)

Den du har rettet, er den helt færdig? Eller skal der være mere på?


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.