Matematik

Koordinatsystem m. kugle

11. maj 2009 af pillfinger (Slettet)

Hey Jeg er virkelig en klump til koordiantsystemer og er stået helt af ved denne opgave:

I et koordinatsystem i rummet her en kugle centrum i c(0,0,5) og i punktet P(2,,-1.7). Bestem en ligning for kuglen
En tangentplan alfa til kuglen er givet ved ligningen x+2y-2z+1=
Bestem den spidse vinkel mellem alfa og lingen gennem C og P
Bestem korrdinatsættet til a’s røringspunkt med kuglen
 

En der kan hjælpe?:S


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2009 af Duffy

Hvad er a ?? Alpha?

Find vinklen mellem alfas normalvektor og vektoren CP


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. maj 2009 af mathon

skal der stå

I et koordinatsystem i rummet har en kugle centrum i C(0,0,5) og går gennem punktet P(2,-1,7) ?


Svar #3
11. maj 2009 af pillfinger (Slettet)

Ja det er det der skal stå:)
og ja A er Alpha

Kan bare ikk finde ud a hva ligningen er ?:S


Brugbart svar (1)

Svar #4
11. maj 2009 af mathon

r = |CP] = √((2-0)2+(-1-0)2+(7-5)2) = 3

kuglens ligning:
(x-0)2 + (y-0)2 + (z-5)2 = 32

x2 + y2 + (z-5)2 = 32


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. maj 2009 af mathon

linjen gennem CP

(x,y,z) = (0,0,5) + t(2,-1,2)
med
     linjens retningsvektor r[2,-1,2]
     planens normalvektor n[1,2,-2]

vinklen mellem de to vektorer
beregnes af


cos(V) = (r * n)/(|r|*|n|)


Svar #6
11. maj 2009 af pillfinger (Slettet)

Kunne du regne den ud for mig? Den lommeregner jeg sidder med lige pt er lidt forældet


Brugbart svar (0)

Svar #7
11. maj 2009 af Masterchief89 (Slettet)

Flot at snyde til eksamen mester.. Håber du blev opdaget..!


Brugbart svar (0)

Svar #8
11. maj 2009 af MiluA (Slettet)

 Ja håber sgu også du bliver opdaget. Dit indlæg er skrevet mens prøven stadig var igang over hele landet. Håber ikke du slipper godt fra det.


Brugbart svar (0)

Svar #9
11. maj 2009 af M;e (Slettet)

Håber så meget, at du bliver opdaget!!! Det er bare ikke fair det der!


Brugbart svar (0)

Svar #10
11. maj 2009 af Jessica1

HEEELT ærligt . !

hvorfor vælger du at snyde dig selv?!!

Det ' da for dårligt og ville håbe du blev nakket ;) !


Brugbart svar (0)

Svar #11
12. maj 2009 af Duffy

FOSTRET pillfinger HAR BEGÅET ULOVLIGHEDER VED AT GÅ PÅ NETTET UNDER EKSAMEN.

JEG ER LIGE NU I FÆRD MED AT KONTAKTE UNDERVISNINGSMINISTERIET MHB PÅ AT FÅ HAM BORTVIST . UVM VIL KONTAKTE ADMINISTRTORERNE PÅ STUDIEPORTALEN FOR AT FÅ FAT I DEN LOGGEDE IP-ADRESSE, SÅ DE KAN FINDE FREM TIL VEDKOMMENDE.

HÅBER DU FÅR SVED PÅ PANDEN I MELLEMTIDEN pillfinger ! ! !
 


Brugbart svar (0)

Svar #12
13. maj 2009 af Red_Shadow (Slettet)

Er det overhovedet muligt? Han har vel logget på gymnasiets netværk og der får man vel hele tiden tildelt nye ip-adresser?

ik fordi jeg føler mig truet ;)


Brugbart svar (0)

Svar #13
28. september 2011 af DrNielsen

Haha, godt malket Duffy :D


Brugbart svar (0)

Svar #14
23. september 2013 af SugarDoll (Slettet)

hahahahahahahahahaha !


Brugbart svar (1)

Svar #15
28. april 2014 af Dhokuav (Slettet)

kan i ikke stoppe det der pjat og forholde jer på et akademisk niveau. her sidder jeg og leder efter et reelt svar og får masser af barnlige beskedder lige i fjæset. what the fuck danmarks ungdom, kan det ikke være fuldstændig ligegyldigt om han har snydt? 


Skriv et svar til: Koordinatsystem m. kugle

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.