Matematik

TiInteractive ligningsystem

11. maj 2009 af Niklo (Slettet)

Hej :)

Til alle TiInteractive bruger, kan I fortælle mig, hvordan ligningsystemer løses med hjælp af cas?

Eks.

6x+8y=20

8x-6y=10

mange tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2009 af ma10ass (Slettet)

solve(6x+8y=20 and 8x-6y=10,{x,y})


Svar #2
11. maj 2009 af Niklo (Slettet)

Der var den!! :D tak for hjælpen ;)


Skriv et svar til: TiInteractive ligningsystem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.