Matematik

Skr. eks. HF-C

11. maj 2009 af allan_sim

Kortfattede resultater for dagens eksamen i HF-C. Som sædvanlig er det meget hurtigt gennemregnet, så der tages forbehold for regnefejl, trykfejl og alt muligt andet....

Opg. 1
a) |A1C1|=10,8

Opg. 2
a) a=769,375 og b=13422
b) At antallet af anmeldte voldsforbrydelser stiger med ca. 770 om året i perioden, og at der var 13422 anmeldelser i 1998.
c) 15,1 år efter 1998, dvs. i år 2013.

Opg. 3
a) T=3

Opg. 4
a) |BH|=35
b) T=519,4

Opg. 5
a) M(t)=5389*1,124^t, hvor t er antal år efter 1988 og M(t) er medlemstallet.
b) M(18)=44188. Der er markant forskel på prognose og faktiske tal.

Opg. 6
a) Histogram tegnes som søjler med areal.
b) 82%

Opg. 7
a) Hesten vejer ca. 436 kg med mål på 180/160. Hesten har et gjordmål på ca. 166 cm, når den har en kropslængde på 150 cm og en vægt på 350 kg.

Opg. 8
a) Vægten er 84,66 karat.
b) 74,7%


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2009 af Brown eye (Slettet)

Fedt! :D

Så har jeg hvert fald ikke regnet forkert ;D


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. maj 2009 af katti20 (Slettet)

Mange tak :)

Ved du hvor mange point man skal have for at det svarer til en bestemt karekter?


Skriv et svar til: Skr. eks. HF-C

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.