Engelsk

engelsk eksamen B

12. maj 2009 af Rixer (Slettet)

Hej,,

Jeg skal have 7 i engelsk B niveau HF for at komme på mit studie.. Er der nogen eksperter der kan hjælpe mig ? Jeg ved ikke hvordan man skal gribe sådan en opgave an.. Jeg vælger altid opgave B og det er typisk sådan skrive et resume på 150 ord og bagefter karakterisere hovedperosnen derefter commenter titlen og til sidst skrive et kort essay om emnet på 150 - 200 ord...

mvh

Rixer


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. maj 2009 af claudiarosendal (Slettet)

Mit hurtigste og bedste råd til dig, vil være at kigge på flere forskellige eksamenssæt herinde på Studieportalen.. Der kan du jo sortere efter karakterer (print dem evt ud og tag dem med til din eksamen, så du kan se hvordan de har grebet deres opgaver an, og brug den som et "skelet"). Ellers synes jeg, at du skal starte med den opgave du finder lettest. HUSK at bruge GOD TID på at læse opgaveformuleringen grundigt igennem igennem. evt lav en mind-map du kan bruge igennem eksamenstiden, så du ikke glemmer gode idéer.
Husk pauser. Jo længere tid du sidder foran computeren og tænker så det knager - jo mere daler din koncentration. 

Break a leg. 


Brugbart svar (2)

Svar #2
12. maj 2009 af claudiarosendal (Slettet)

Tag nogle markører (understregningstusher) i forskellige farver. læs teksten igennem med en af farverne i hånden, og understreg i teksten de mest vigtige ting du bør komme ind på ved et resumé. derefter tager du en anden farve og understreger alle de ting der står i teksten om personen, så du har lettere ved at karakterisere. brug ord lidt sofistikerede ord på engelsk. - det trækker op :-)

Claudia


Svar #3
12. maj 2009 af Rixer (Slettet)

tusind tak Claudia..


Skriv et svar til: engelsk eksamen B

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.