Fysik
att //singularity
01. december 2004 af
Mr. lover lover (Slettet)
hej.
jeg har et spørgsmål til din fornemmelse besvarelse på opgave 3 i min opgave:
der hvor man skal beregne friktionskraften kan man da ikke antage at:
F(res)=m*a
Fx-Fg = m*a
173,2 - Fg = 62,0 * 0
Fg = 173,2
kan man ikke gøre sådan?
jeg har et spørgsmål til din fornemmelse besvarelse på opgave 3 i min opgave:
der hvor man skal beregne friktionskraften kan man da ikke antage at:
F(res)=m*a
Fx-Fg = m*a
173,2 - Fg = 62,0 * 0
Fg = 173,2
kan man ikke gøre sådan?
Svar #1
01. december 2004 af Peden (Slettet)
Uden overhovedet at kende opgaven (kan du ikke skrive den ind), så lader det til at være metoden.
Skriv lige det hele ind.
Skriv lige det hele ind.
Svar #2
01. december 2004 af Mr. lover lover (Slettet)
Hej Peden.
Desværre kan jeg ikke blot skrive opgaven ind, da det halve af opgaven er opgivet grafisk :-(
Desværre kan jeg ikke blot skrive opgaven ind, da det halve af opgaven er opgivet grafisk :-(
Svar #3
01. december 2004 af Epsilon (Slettet)
#2: Så er jeg her igen. Tak for mailen :)
Jo, du kan fint gøre som i indlægget. Det er bestemt ingen antagelse - det er ganske enkelt Newtons 2.lov (kraftloven). Der står i opgaven, at farten er konstant, så klodsens acceleration er jo 0.
//Singularity
Jo, du kan fint gøre som i indlægget. Det er bestemt ingen antagelse - det er ganske enkelt Newtons 2.lov (kraftloven). Der står i opgaven, at farten er konstant, så klodsens acceleration er jo 0.
//Singularity
Skriv et svar til: att //singularity
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
