Fysik

afstandsmodulet

14. maj 2009 af Scsa (Slettet)

Hej

er der nogen der har en ide om hvordan man kommer

herfra: m - M = -2,5 * log 10^2 - logd^2)

hertil: m - M = 5 * logd - 5

? er ikke så god til det med regneregler osv.


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Hvis du mangler en parantes foran log 10^2, så kan du komme fra A til B. Hvis ikke, så kan du ikke.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. maj 2009 af MN-P (Slettet)

m - M = -2,5 *( log 10^2 - logd^2)

brug     log a2 = 2*log a og log 10=1

m-M = -2,5* (2*1 -2* logd)

ganger ind i parentesen

m-M = -5 + 5*logd = 5*logd -5


Skriv et svar til: afstandsmodulet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.