Engelsk

Mundtlig engelsk A

16. maj 2009 af P.L. (Slettet)

 Hej alle sammen...

Jeg føler mig virkelig på røven.. Mit aller værste fag er engelsk og har det altid været... Da jeg startede i gym valgte jeg matematik på A niveau.. Først skulle vi have det på B og jeg synes det var meget svært, så turde ikke tage det på A alligevel. Det eneste valg jeg havde var så at tage engelsk på A. Mange af mine venner tog Engelsk på A istedet, og jeg tænkte det gør jeg os bare, så må jeg bare give den en skalle. 

Men problemet har været at jeg føler mig meget usikker i det, og derfor altig har været den der har holdt mig tilbage i timerne. Jeg har hele tiden gået og håbet på at jeg ikke skulle op, men nu skal jeg så op i Engelsk mundtlig.. 

Jeg aner ikke hvad jeg skal gøre og er meget meget nervøs. Mit mål er virkelig bare at bestå den eksamen, for skal bestå alle for at komme ind på det jeg vil bagefter. Jeg fik 2 i årskarakter så skal minium have 2 for at bestå... :S 

Mit spørgsmål er hvad kan jeg gøre for at nå at blive bedre? er der nogle der har nogle gode råd til mig? og hvad kræver det for at bestå eksamen?? 

Håber i kan give mig lidt moralsk støtte...

Mvh den frustrede. :S 


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. maj 2009 af Isomorphician

Det er lidt sent at begynde at ville forbedre sig, men et råd kunne være at du fra nu og til du skal til eksamen begynder at tænke på engelsk. Altså fuldstændig at gennemtænke alle tænkelige hverdagssituationer i hovedet på engelsk. Tal engelsk med dig selv så meget som overhovedet muligt. Se engelske eller amerikanske udsendelser i TV osv. osv. ... Kort sagt bombardér dig selv med engelsk.


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. maj 2009 af Mette-metto (Slettet)

ja, og så ved du jo, at du skal op i en tekst, så øv dig i nogle vendinger du kan bruge :-)


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. maj 2009 af Omarito (Slettet)

Du må vælge fra nogen tekster læren udgiver jeg synes du skal tage den du mindst ved om og øve dig på den så når der kommer spørgsmål så spørg de dig ikke om den.

Vælg en tekst og øv dig på den du har masser af tid til at øve


Svar #4
25. maj 2009 af P.L. (Slettet)

 Men hvad skal der til at bestå... Hvis jeg nu bare får fat i nogle konkrete ting fra teksten jeg har trukket og får perspektiveret lidt, og snakket nogenlunde engelsk, burde man så ikke kunne få 2? 

Jeg har lidt svært ved at se hvor meget engelsk man skal kunne får at bestå.. kan ikke helt finde grænsen og gør mig meget bekymret..:S


Skriv et svar til: Mundtlig engelsk A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.