Matematik

Beregne vinkel for cirkel

17. maj 2009 af Immanueldk (Slettet)

Hej, jeg har et spörgsmål.

Sidder med denne opgave, og fatter ikke hvordan man finder V.

Kender Bue längden B= V/360 * pi *2r = 4,5 cm

Kender Radius = 5,0 cm

Ved hvordan man beregner Arealet A= v/360 * pi * r i anden

Hvordan finder jeg V, nu når jeg kender Bue längden og radius?


Svar #1
17. maj 2009 af Immanueldk (Slettet)

Skal finde ud af, hvor mange cm buen er og hvilken vinkel den har.


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. maj 2009 af Isomorphician

Du kender buelængden, og du kan finde omkredsen af hele cirklen.

(buelængde/omkreds)*360° = ....


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. maj 2009 af tveon (Slettet)

Isolerer V i formlen...


Skriv et svar til: Beregne vinkel for cirkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.