Matematik

Bevis for differentiation af sin(x) = cos(x)

18. maj 2009 af tamen (Slettet)

Nogen der har en god gennemgang af beviset for at differentiation af sin(x) = cos(x) ?

Den kopi jeg har om emnet slutter med at sige: "Det vil vi bevise på de følgende sider." Ikke til meget hjælp når jeg nu ikke har de følgende sider ;)


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. maj 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Hm. Prøv at bruge tre-trins-reglen.


Svar #2
19. maj 2009 af tamen (Slettet)

Er det så simpelt? Syntes jeg prøvede i aftes, men var lidt træt kan være det var derfor det ikke lykkedes. 


Svar #3
19. maj 2009 af tamen (Slettet)

Ah, ja. Additionsformlerne. Got it. Tak for sparket :)


Skriv et svar til: Bevis for differentiation af sin(x) = cos(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.