Matematik

Målestoksforhold.

19. maj 2009 af wes2

Hvad Skal man gøre i den nedstående opgave?

BESKRIV Målestoksforholdet når 1cm på et kort i virkeligheden svare til:

A.4000 cm 

B 800 m

C 30 Km   


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2009 af infernoofdk (Slettet)

A.
1:4000

fordi det er det :)
B
1:80000

fordi man ganger m med 100 fordi 1m er det samme som 100cm altså 800m*100=80000
C.
30km=30000m
1m=100cm
30*1000*100=3000000

1:3000000


Svar #2
19. maj 2009 af wes2

Mange tak


Skriv et svar til: Målestoksforhold.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.