Fysik

Laserstråling

20. maj 2009 af brandmandenbob (Slettet)

Min lærer gav os en af hans "hjemmelavede" opgaver:

En pulserende laser udsender fotoner, der hver har energien 0,560aJ

 beregn bølgelængden i luft i den udsendte laserstråling
 

hjælp??


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2009 af mathon

Efoton = h*(c/λ)

λ = (h*c)/Efoton = (1,98645 J*m)/(0,560 *10-18 J) ≈ 3,54723*10-7 m = 354,723 nm
 


Skriv et svar til: Laserstråling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.