Fysik

varmelære

20. maj 2009 af sarfina (Slettet)

hej jeg skal til eksamen i fysik nu her snart.

jeg skiftede linje fra sproglig til mat.

jeg ville derfor hører om i ville skrive hvad man kunne komme ind på hvis man kom op i varmelære


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2009 af mathon

Eindre = m*c*ΔT


Svar #2
20. maj 2009 af sarfina (Slettet)

du mener varmefylde?

hvilke energi former kunne jeg komme ind på


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. maj 2009 af mathon

varmefylde = specifik varmekapacitet

c = Eindre/(m*ΔT)


Skriv et svar til: varmelære

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.