Andre fag

Matematik opgave. need help!

07. maj 2003 af SP anonym (Slettet)
Hej, en matematik opgave jeg har svært ved:udregn tallet 9 3/2 + 8 2/3. Er der en der kan udregne den vil jeg blive glad!

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2003 af Lurch (Slettet)

HVis jeg læser det korekt giver det,
9+3/2+8+2/3=21/2+26/3=63/6+52/6=115/6

Svar #2
07. maj 2003 af SP anonym (Slettet)

Altså jeg mener 9 og så 3 divideret med 2 + 8 og så 2 divideret med 3

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. maj 2003 af Lurch (Slettet)

9*(3/2)+8*(2/3), er det sådan? Du må skrive det klart, så man kan se præcis hvad du mener?

Brugbart svar (0)

Svar #4
08. maj 2003 af MarieBS (Slettet)

Jeg tror han skriver blandede tal. I så fald er Lurchs svar jo korrekt.

Skriv et svar til: Matematik opgave. need help!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.