Matematik

mængderegneregler

22. maj 2009 af jyden90 (Slettet)

hvis A = {1,2,3} hvad er så A2 og A(2)? A2 er kvadratet på A går jeg ud fra men hvad er A(2)?

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2009 af peter lind

Det er mængderne {(x,y)| x ligger i A og y ligger i A}


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. maj 2009 af mathon

dvs

A2 = A x A = {(1;1),(1;2),(1;3),(2;1),(2;2),(2;3),(3;1),(3;2),(3;3)}

Aer mængdeproduktet = produktmængden


Svar #3
22. maj 2009 af jyden90 (Slettet)

tak skal I ha begge 2!

er A(2) så noget i retning af {(1;2),(1;3),(2;3)} eller hvordan?


Skriv et svar til: mængderegneregler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.