Matematik

Massefylde ?

22. maj 2009 af cecilieoliver (Slettet)

Hej.

Hvordan beregner man massefylde?

OPGAVEN:

et menneskes massefylde er ca. 1,06 dm^3 og ditte vejer 50 kg, hvad fylder hun i en kasse der er 316,163 dm^3?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Hvad er massefylden igen? Det du opgiver som massefylden er en volumen.


Svar #2
22. maj 2009 af cecilieoliver (Slettet)

når, sorry,

massefylde : 1,06 kg. dm^3


Svar #3
22. maj 2009 af cecilieoliver (Slettet)

1,06 kg. / dm^3 *

sorry! (;


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. maj 2009 af NejTilSvampe

  Hvis du kigger på dine enheder burde du kunne se det.

du har kg/dm^3 og kg du vil gerne opnå hvor meget hun fylder, altså volumen. Volumen kan beskrives i dm^3 så du vil gerne slutte med x-antal dm^3

kg / (kg/dm^3) = dm^3

så V= m/ρ hvor ρ er densitet eller massefylde.

så svaret er: 50/1,06 = 47dm^3
47/316,163 = 15% af kassen fylder hun hvis jeg har forstår korrekt.


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. maj 2009 af mathon

sammenhængende enheder

1 g/cm3 = 1 g/mL = 1 kg/dm3 = 1 kg/L = 1 ton/m3


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. maj 2009 af mathon

sammenhængende  →  sammenhørende


Skriv et svar til: Massefylde ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.