Matematik
Integraler
04. december 2004 af
Toolz (Slettet)
Hej...
Er der nogen der kan hjælpe mig med denne opgave:
Jeg skal have bestemt det bestemte integrale af (x+1)*(x+3)^5
Øvre grænse 1 og nedre grænse 0
Er der nogen der kan hjælpe mig med denne opgave:
Jeg skal have bestemt det bestemte integrale af (x+1)*(x+3)^5
Øvre grænse 1 og nedre grænse 0
Svar #3
04. december 2004 af Lurch (Slettet)
sæt f(x)=(x+3)^5
g(x)=(x+1)
ved partiel integration gælder da,
S(f(x)*g(x))dx) = g(x)*F(x) - S(g'(x)*F(x))dx
g(x)=(x+1)
ved partiel integration gælder da,
S(f(x)*g(x))dx) = g(x)*F(x) - S(g'(x)*F(x))dx
Svar #5
04. december 2004 af Toolz (Slettet)
Så langt kunne jeg også komme, men hvordan vil du integrer f(x)=(x+3)^5 og F(x)?
Svar #6
04. december 2004 af Lurch (Slettet)
ved f(x) brug substitution
sæt u=x+3, da bliver du=dt
så S((x+3)^5dx=S(u^5du)=[(1/6)u^6]=
(1/6)[(x+3)^6]
når du skal integrere (x+3)^6 følger du samme medtode med substitution
sæt u=x+3, da bliver du=dt
så S((x+3)^5dx=S(u^5du)=[(1/6)u^6]=
(1/6)[(x+3)^6]
når du skal integrere (x+3)^6 følger du samme medtode med substitution
Skriv et svar til: Integraler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
