Matematik

Løsning til opgave

24. maj 2009 af Muminah (Slettet)

kan en hjælp med de her to opgaver?

- Hvor antages størsteværdien for en løsning til differentialligningen dy/dx = (6-2x) * y , y>0  <= (hvordan finder jeg løsningen?)

find en ligning for tangenten til løsningen gennem (2, 1)

vis at y= e^ 6x-x2 er løsning til differentialligningen

________

- Find monotoniforhold for løsning til differentialligningen (dy/dx) =(x2-4x+3) * y, hvor y> 0   <= (hvor har jeg f(x) så jeg kan løse den?)

find en ligning for tangenten til løsningen gennem (2, 3)


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Brug seperation af de variable til at løse dem begge, hvis du vil løse dem.


Skriv et svar til: Løsning til opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.