Matematik

Forklaring af differentialregning

31. maj 2009 af smukkedivadiva (Slettet)

hey derude,

er der nogen der kan forklarer mig, følgende:

hvorfor giver:

den tredjerod af x^4 differentieret = (4*x^ (1/3) ) / 3

1/ x^2 differentieret = -2/x^3

Den tredje rod af x = 1/ ( 3* x^(2/3) )

Jeg håber der er nogen der kan forklarer mig, hvordan man finder frem til disse resultater, uden hjælpemidler.

på forhånd tuuusind taaak


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2009 af Isomorphician

Hint:

3√x4 = x4/3


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. maj 2009 af kieslich (Slettet)

flere hint:  1/x2 = x-2  og 3√x = x1/3


Skriv et svar til: Forklaring af differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.