Fysik

Hjælp (FSA)

31. maj 2009 af Mahal-pigen (Slettet)

Hey :)

Jeg skal op i fysik/kemi på tirsdag, men jeg ved ikke hvordan det foregår?

Altså min lærer har forklaret mig det, men forstår det stadig ikk?

Nogle som ka' hjælpe.

-på forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2009 af Gieffoodplx (Slettet)

Du kommer op til fysik lokalet, trækker et spørgsmål. Det kunne f.eks. være om bølger og lyd. Herefter har du forbedrningstid på tyve minutter hvor du disponere dit materiale. Hvis du som sagt kom op i bølger og lyd så kunne du starte med at forklare om hvad lyd er, dvs. lidt på et redegørende niveau. Herefter bevæger du dig op i niveau, og du får nogle redskaber til rådighed. Det kunne være en snor, som du kunne bruge til f.eks. at forklare om bølgeinterferens.

Det er vigtigt at huske til mundtlige eksamner at: 1)Din dipsoistion skal starte i det grundlæggende/redegørende niveau hvorefter du bevæger dig op af. 2) Hvis du bliver nervøs, så sig det evt. til lærer og censor, det plejer at hjælpe både karaktermæssigt og beroligende på en selv. 3) Tag dybe  indåndinger, så sikre du dig at du slapper mere af, og derved kan du koncentrere dig mere. Det var lige frisk fra hoften stil endelig uddybende spørgsmål!


Svar #2
31. maj 2009 af Mahal-pigen (Slettet)

Jamen jeg fik at vide, at når jeg kommer ind i lokalet og trækker et spørgsmål, så skulle jeg lave en disposition over hvad jeg ville sige. & derefter når det blev min tur igen, skulle jeg lave ny disposition?

Jeg forstår det virkelig ikk.

skal man lave forsøget først eller teori om emnet?? ( Jeg er total væk).


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. juni 2009 af sananez (Slettet)

Hej

har været op i fysik/kemi prøven (FSA) i jan.

på min skole skulle vi lave disp. til alle emner vi kunne risikere at komme op i,altså i læseferien, så vi var godt forberedt.

vi kom ind trak en spørrgsmål, fik vores pladser og fik tid til at kigge spørgsmålet igennem, fandt vores disp.  til emnet.

så  kom censoren & læreren, jeg startede med at fortælle hvad jg havde trukket og fortalte  hvad jg ville gøre o.s.v (præsenterede min disp.)

læreren og censoren gik videre til de andre, imens havde jg tid til at tage de ting frem som jg skulle bruge til forsøgene. Og da de kom tilbage begyndte jg med at fortælle om "emnet" og vise forsøg til det.


Svar #4
01. juni 2009 af Mahal-pigen (Slettet)

Ohh nice nok. Takker for hjælpen :)


Skriv et svar til: Hjælp (FSA)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.