Matematik

Diff Cos^2

31. maj 2009 af Hred (Slettet)

Hej

I forbindelse med fysik, skal jeg finde den afledte af I=I0*cos2(x)

altså matematisk

d/dx(I0*cos2(x))

Hvad er den? Jeg er doven og min TI89 er gået tør for batterier.


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2009 af Darwin (Slettet)

#0.

d/dx(I0·cos2(x)) = -2·cos(x)sin(x)·I0

eftersom (cos2(x))' = (cos(x)·cos(x))' = -cos(x)·sin(x) - sin(x)·cos(x) = -2·cos(x)·sin(x), jf. produktreglen.


Skriv et svar til: Diff Cos^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.