Matematik

bestemme en lineær graf ved hjælp af 2 punkter

01. juni 2009 af 215 (Slettet)

er dette rigtigt:

(2,10)  og (-3,0)

f(x) = -2x+14


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2009 af playstation (Slettet)

JA


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. juni 2009 af mathon

y = 2x + 6


Svar #3
01. juni 2009 af 215 (Slettet)

 hmm ... hvordan ska jeg se forskel på Y1 og Y2?


Svar #4
01. juni 2009 af 215 (Slettet)

hvordan kan toppunktet af en 2. grads poly være (0,5; -2,25).... jeg for den selvtil at være (1/2,-3/4)

funktionen er x^2 - x -2 ...


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. juni 2009 af mathon

f(x) = x² - x - 2

a = 1
b = (-1)
c = (-2)

-b/(2a) = -(-1)/(2*1) = 1/2 = 0,5

f(0,5) = (0,5)² - 0,5 - 2 = 0,25 - 0,50 - 2 = -0,25 - 2 = -2,25

T(0.5;-2.25)


Svar #6
01. juni 2009 af 215 (Slettet)

jamen.. skal man ikke bruge diskriminant ... 


Svar #7
01. juni 2009 af 215 (Slettet)

-b/2a ; -d/4a 


Brugbart svar (0)

Svar #8
01. juni 2009 af mathon

...uanset beregningsform

-d/(4a) = (4ac - b²)/(4a) = (4*1*(-2) - (-1)²)/(4*1) = (-8-1)/4 = -2 = -2 - 0,25 = -2,25


Svar #9
01. juni 2009 af 215 (Slettet)

 hmm.. så d = b^2 - 4ac men - b^2 og + 4ac


Skriv et svar til: bestemme en lineær graf ved hjælp af 2 punkter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.