Fysik

Qafg = Qmodt

07. december 2004 af Lst (Slettet)
Nu har jeg ledt og søgt, og jeg kan nu konkludere at jeg simpelthen ikke kan finde det..

Det jeg søger, er den fulde ligning for

Qafg = Qmodt

Derefter skal jeg isolere c :)

- Jeg ved ikke om jeg bare kan nøjes med at bruge
__Q__
Q = cm ∆t eller c = m ∆t

Jeg skal finde varmefylden for messing og aluminium (kaloriemeter forsøg).

// Lst - tak på forhånd :)

Svar #1
07. december 2004 af Lst (Slettet)

Disse tal der står - svarer til "delta"

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. december 2004 af Lurch (Slettet)

det gav absolut ingen mening

Svar #3
07. december 2004 af Lst (Slettet)

Qafg = Qmodt

Dette skal jeg have skrevet om, så jeg kan indsætte mine egne tal :)

Kort sagt.

Brugbart svar (0)

Svar #4
07. december 2004 af Lurch (Slettet)

ok. kan også bare være fordi jeg ikke lige genkender udtrykket.

Brugbart svar (0)

Svar #5
07. december 2004 af frodo (Slettet)

Qafg=Q afgivet

Qmodt= Qmodtaget!

Right?

Svar #6
07. december 2004 af Lst (Slettet)

Korrekt. Men skal have skrevet den så jeg kan indsætte mine egne tal.

Skal også have isoleret c - for det er c jeg skal bruge :)

Brugbart svar (0)

Svar #7
07. december 2004 af frodo (Slettet)

kan du ikke skrive dine formler så de er læsbare herinde!
Ellers er det lidt svært at se hvad du mener.

1/(c+3) fx..

Brugbart svar (0)

Svar #8
07. december 2004 af Butcher_hik (Slettet)

Q=m*c*delta t

er det nok eller?

Svar #9
07. december 2004 af Lst (Slettet)

Skulle bare have formlen for:

Qafgivet = Qmodtaget

Den som Butcher_hik skrev! Ikke andet :)

Skal nok selv isolere "c".

Brugbart svar (0)

Svar #10
07. december 2004 af Butcher_hik (Slettet)

godt..det er jo ingen problem ;)

Skriv et svar til: Qafg = Qmodt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.