Matematik

Trekantsberegning

03. juni 2009 af aiszaxs (Slettet)

hej, jeg har en trekant. og jeg har lidt brug for hjælp til beregning af længe og areal.

A er 3 grader.
B er 87grader
C er 90 grader.

|AC| : 14200mm

jeg har brug for at finde hjælp til at regne længden af |BA| og |CB| og arealet af trekanten


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. juni 2009 af mathon

tan(A) = a/b

c = sin(B)/b


Svar #2
03. juni 2009 af aiszaxs (Slettet)

prøv lige at give et eksempel?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. juni 2009 af MN-P (Slettet)

A er 3 grader.
B er 87grader
C er 90 grader.

|AC| : 14200mm

C er ret    |CB|=|AC|* tagA

|AC|2+|CB|2=|BC|2


Skriv et svar til: Trekantsberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.