Matematik

Toppunkter

04. juni 2009 af stinstin (Slettet)

Hmmmm....denne har jeg regnet forkert!!...

f(x) = -12 + 3x^2 = 3x^2 -12....altså a-b....

d = 144....

T = (-(-12)/(2*3) = 2 denne skal dog gi 0 ??...

T = (-144)/(4*3) = -12...som ifølge løsningen er rigtigt....

Hmmm....er de -12 en c værdi fordi der ikke er x bagefter??.....d gir stadig 144 kan jeg se...selvom -12=c istedet for b...Rigtigt!??


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. juni 2009 af Rasmus_Hedegaard (Slettet)

Ja, -12 er en c-værdi. Du har b=0.

Din d er korrekt.


Svar #2
04. juni 2009 af stinstin (Slettet)

Godt ; )......pyh...håber jeg når at få banket det hele fast inden eksamen!!


Skriv et svar til: Toppunkter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.