Matematik

(y/2)-2y = (-3)/(2y) ?

05. juni 2009 af VKXD (Slettet)

Hej

Hvoran kan utrykket (y/2)-2y give (-3)/(2y)  :S, håber i ka hjælpe

og hvordan skal jeg bruge nulregelen i ligningen x3-4x = 0 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2009 af ibibib (Slettet)

Det gør det heller ikke: y/2 - 2y = ½y - 2y = -1½y = -3/2·y.

Sæt x udenfor en parentes.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. juni 2009 af peter lind

1) ½y-2y=(½-2)y

2) sæt x uden for en parantes


Skriv et svar til: (y/2)-2y = (-3)/(2y) ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.