Matematik

Udlede formelerne for en trekants areal

05. juni 2009 af aysenur1 (Slettet)

Hej.. Er der nogen der ved hvordan man udelder formlerne for en trekants areal? Altså fx T=½*a*b*sin(C) og de øvrige tilsvarende formler?


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. juni 2009 af mathon

tegn en skitse:

T = ½*a*ha

ha = b*sin(C)
hvoraf

T = ½*a*b*sin(C)


Svar #2
06. juni 2009 af aysenur1 (Slettet)

Ok tak for dit svar:) Men er det nok bare at skrive det?


Skriv et svar til: Udlede formelerne for en trekants areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.