Matematik
bestem a...
09. december 2004 af
vusk (Slettet)
liniens ligning: 2y = 3x + 2a <=> y = 1,5x +a
f(x) = 2x + cosx + 1
bestem a så linien er tangent til grafen f!
hvor starter jeg??
f(x) = 2x + cosx + 1
bestem a så linien er tangent til grafen f!
hvor starter jeg??
Svar #1
09. december 2004 af frodo (Slettet)
f'(x)=1,5
find det dertilhørende x, og funjtionen f, og tangenten i punktet x, har samme værdi i punktet x
find det dertilhørende x, og funjtionen f, og tangenten i punktet x, har samme værdi i punktet x
Skriv et svar til: bestem a...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
