Matematik

Retvinklet trekant

09. juni 2009 af wsxedc (Slettet)

Hej alle. Jeg skal bestemme side b og vinklerne, og jeg har a = 5, samt c = 13. Nogle der ved, hvordan jeg kan regne vinklerne og side b ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juni 2009 af ibibib (Slettet)

cosinus, sinus og Pythagoras.


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. juni 2009 af Isomorphician

Brug Pythagoras til at finde den sidste side.

sin(A) = a/c


Svar #3
09. juni 2009 af wsxedc (Slettet)

Kan det så passe at b = 6,25?


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. juni 2009 af Isomorphician

52 + b2 = 132


Skriv et svar til: Retvinklet trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.