Matematik
integral
11. maj 2003 af
kelme (Slettet)
Please help me !
Hvordan udregner man dette integral
integraltegn fra 0 til pi
cos(0,5x)dx
facit =2
Hvordan får man denne løsning, kan jeg få en deltajeret løsning af problemet
Hvordan udregner man dette integral
integraltegn fra 0 til pi
cos(0,5x)dx
facit =2
Hvordan får man denne løsning, kan jeg få en deltajeret løsning af problemet
Svar #1
11. maj 2003 af Lurch (Slettet)
Du skal bruge substitutions metoden. Sæt t=0,5*x, og dt=0,5dx
INT[cos(0,5x)dx]=2*INT[0,5*cos(0,5x)dx]
=> 2*INT[cos(t)dt]
Dine nye grænser er nu 0 og PI/2
dvs resultatet er
2*[sin(PI/2)-sin(0)]=2
INT[cos(0,5x)dx]=2*INT[0,5*cos(0,5x)dx]
=> 2*INT[cos(t)dt]
Dine nye grænser er nu 0 og PI/2
dvs resultatet er
2*[sin(PI/2)-sin(0)]=2
Skriv et svar til: integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
