Matematik

Eksponentiel vækst - procent

15. juni 2009 af RC-sarra (Slettet)

Hej alle sammen..

Nu sidder jeg lidt og tumler over et rigtig rigtig dumt matematik spørgsmål..

det lyder sådan: Eksponentiel vækst.

,, Gøre rede for hvorledes man lægger procenter til og trækker procenter fra.''

skal forresten til matematik prøve imorgen, så man kan godt sige at det haster.

Tak på forhånd. :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2009 af mathon

y = b*ax

yo = b*axo

y = b*axo+Δx = (b*axo)*aΔx = yo*aΔx

(y/yo) = aΔx/1

((y-yo)/yo)*100% = (aΔx - 1)*100%
hvoraf                                     (Δy/y)*100% = (aΔx - 1)*100%


Svar #2
15. juni 2009 af RC-sarra (Slettet)

tak for hjælpen. (:


Skriv et svar til: Eksponentiel vækst - procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.