Fysik

Bølgeligning

17. juni 2009 af duong (Slettet)

 Hej

Jeg vil gerne forstå bølgeligningen, ved at sætte ord på trinene..

håber i vil hjælpe. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. juni 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Hvad er bølgeligningen for dig?


Svar #2
17. juni 2009 af duong (Slettet)

v = lampda * f

men der står i mine notaer:

f = 1/T (der er 1 svingning pr. svingningstid)

v = lampda / T <=> v = lampda * 1/T <=> v = lampda * f

jeg ved gerne kunne sætte ord på trinene til eksamen. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. juni 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Ja, det er jo bare matematik. Du indsætter blot T = 1/f og reducerer.


Svar #4
17. juni 2009 af duong (Slettet)

 okay . er bare ik god til matematik.


Skriv et svar til: Bølgeligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.