Matematik
Asymptoter HJÆLP
13. december 2004 af
poleth (Slettet)
Hejsa
Jeg har en graf der hedder:
F(x) = (2x^2)/(x^2-9)
Kan godt se at de to asymptoter er x=3 og x=-3 men der skal være 3?
Hvordan fåes den sidste?
Jeg har en graf der hedder:
F(x) = (2x^2)/(x^2-9)
Kan godt se at de to asymptoter er x=3 og x=-3 men der skal være 3?
Hvordan fåes den sidste?
Skriv et svar til: Asymptoter HJÆLP
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
