Matematik
stjernerne Deneb og Vega
13. december 2004 af
diep (Slettet)
Hejsa har en opgave, hvor jeg behøver hjælp så det ville være skønt hvis nogen kunne hjælpe
Beregn de sfæriske afstande i grader mellem stjernerne Deneb og Vega
Deneb: rektascension=4t34,3m Deklination=16^o27´
Vega: rektascension=5t53,6m Deklination=7^o24´
(^o betyder grader)
thanks!
Beregn de sfæriske afstande i grader mellem stjernerne Deneb og Vega
Deneb: rektascension=4t34,3m Deklination=16^o27´
Vega: rektascension=5t53,6m Deklination=7^o24´
(^o betyder grader)
thanks!
Svar #1
14. december 2004 af diep (Slettet)
er der slet ingen derude der kan hjælpe med denne opgave:(
Svar #3
14. december 2004 af Peden (Slettet)
Mit bedste bud ville vel nok værre "Singulartity", men måske har vi ramt et emne her som han ikke ved noget om :)
Skriv et svar til: stjernerne Deneb og Vega
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
