Matematik

Potentiel vækst

20. juni 2009 af Anna8950 (Slettet)

Hej :)

Hvad gør tallet b i en potensudvikling? Altså den angiver jo ikke skæringen med y-aksen som den eksempelvis gøri den eksponentielle udvikling?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. juni 2009 af ibibib (Slettet)

y=b når x=1


Svar #2
20. juni 2009 af Anna8950 (Slettet)

Men den angiver ikke noget? som eksempelvis skæringen på y-aksen?


Svar #3
20. juni 2009 af Anna8950 (Slettet)

med andre ord, hvordan ville I definere b?


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. juni 2009 af ibibib (Slettet)

#2 b angiver skæringen med linjen x=1


Skriv et svar til: Potentiel vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.