Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Klokken er 04.10 og jeg er færdig!

16. december 2008 af Anne Merete (Slettet)

Så det sket. Det man i sin tid fandt usandsynligt og utilnærmeligt er nu i dette øjeblik sket: SRP er færdig. Okay, nu skal jeg heller ikke lyde alt for overskuds agtig ;) mangler stadig rette alle 20 sider igennem, skrive abstracht, konklusion, lave indholdsfortegenelse og forside. Men ork - det når jeg såmænd nok i morgen.

Hm frygter lidt læse min opgave igennem i morgen. Har jo ikke tid at skrive flere nye afsnit hvis jeg synes det bare er noget crap det jeg har fået skrevet. Selv er jeg afgjort mest tilfreds med afsnittet om den samfundsdebat Darwins evolutionsteori skabte. Det rigtig redegørende og sådan lidt fortolkende også egentlig nu ved eftertanke. Synd det ikke er min dansklærer der så skal vurdere opgaven. Haha, ej det behøver hun ikke for min skyld!

Jeg ved ikke helt hvad jeg synes min SRP ligger til endnu rent karakter mæssigt. 4 hvertfald. Det er helt sikkert!!! Håber sådan jeg får 7 men jeg vil ikke sætte for højt hvis jeg så får 4. Man har jo lagt rigtig mange timer og arbejde i sådan en opgave. Jeg har hvertfald. Er træt af jeg ikke havde læst noget mere inden de her to uger begyndte. Så tror jeg faktisk jeg ville have været mere tilfreds med det afsnit der nok indeholder det væsentligste af opgaven da dette afsnit på godt 8 sider indbefatter biologi på a niveau som er mit hovedfag i SRP. Historiedelen fylder knapt så meget og synes det passer okay med at det er mit bifag.

Hm gavide hvornår vi får leveret opgaven tilbage?? Ej christ! Jeg kan få det helt dårligt over når vi engang ude i fremtiden får opgaven tilbage. Tænk hvis de giver mig 2 eller 00! Ej 00 tror jeg simpelthen ikke på. Og jeg fik 2 for sidste års 'øve' SRP og den var VIRKELIG ring!!! Det var selvfølgelig også i 2.g. og ja det var noget andet men ja der forventes bare så fandens meget af den her opgave og jeg synes selv jeg har været både seriøs, forholdsvis ambiøs osv. med opgaven. Jeg har skrevet uafbrudt på opgaven en hel masse mange dage og det er i dag den trejde nat jeg sidder oppe med opgaven. Jeg gik i gang kl. 23 og blev så færdig lige før jeg loggede mig herinde.

Egentlig gik jeg på studieportalen for at finde noget der kunne sige mig hvordan man præcist skriver en konklusion men så langt kom jeg ikke da jeg ville dele min glæde med at jeg langt om længe endelig er færdig med selve SRP'en. Nu er der jo kun alt det løse tilbage. Men det er jo også rigtig vigtig og jeg har f.eks. ikke sat komma i 14 sider tror jeg så der er meget arbejde i morgen med karektur til mig.

Jeg tror vist det er bedst hvis jeg går i seng nu. Hm. 7 timers søvn? Så må jeg sove til kl. er halv elleve umm :) Det nu dejligt - at man bare kan tilpasse sin døgn rytme som man vil her i SRP-tiden.

På torsdag går det løs! Jeg glæder mig til at aflevere den og så bare vide jeg ikke skal skrive sådan en opgave før om laaaaang tid selvom forløbet nu har været udemærket. Men nu er jeg træt og vil op og sove.

Godnat fra mig og god morgen til jer der formentlig står op her om en tímes tid og skal i skole, hehe ;)


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. december 2008 af Chabu

Hvis proceduren er den samme som sidste år, så får du vist din karakter ca 8 uger efter at du har afleveret opgaven...

Brugbart svar (1)

Svar #2
31. januar 2009 af Esben_89 (Slettet)

Hvis du har tid til at skrive så langt et blog indlæg inden du skal aflevere din SRP, er du nok ikke så langt bagefter.

Brugbart svar (1)

Svar #3
24. februar 2010 af stinne91 (Slettet)

Jeg skriver også lige her - da jeg kan se at du her uddyber yderligere hvad du skrev i. Jeg kan også se at du jo nok blev færdig i sommers! Jeg håber ikke du er ude i den store vide verden og opleve alverdenen for tror virkelig jeg kunne bruge din hjælp. Jeg skal i AT skrive i biologi og historie - hvor historie dog er hovedfaget. I denne blog skriver du også at du netop har medtaget samfundsdebatten af Darwins evolutions teori - lige hvad jeg har brug for!

Så please - hvis du har tid og overskud, skriv meget gerne til min mail jeg har skrevet i den tidligere (eller senere) blog.

Mvh Stinne.


Skriv et svar til: Klokken er 04.10 og jeg er færdig!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.