Matematik

Hjælp

30. juni 2009 af emis (Slettet)

Heej

Jeg har fået flere opgaver hvor der står at man skal omregne cm til m, eller g til kg

Men hvordan beregner man det ?

Fx der står 2,05km = ____________m

Hjælp! :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. juni 2009 af mathon

1 km = 1000 m

(2,05 km) *(1000 m/km) = 2050 m


Brugbart svar (2)

Svar #2
30. juni 2009 af mathon


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.