Matematik

Hjælp til regnestykke

22. juli 2009 af Henrik Andersen (Slettet)

Hvad kan i få ud af den her:

10+2+15+3*9-

(5*6)+7*4/4

+8-15*8 = ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. juli 2009 af Lektiehjælperen1 (Slettet)

10+2+15=27

3*9=27

5*6=30

7*4/4=7

8-15*8=-112

så derfor:

27+27-30+7-112 = -81


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. juli 2009 af Europa-Elskeren (Slettet)

Ja, det er rigtigt, Sarahschulzn: http://www07.wolframalpha.com/input/?i=10%2B2%2B15%2B3*9-%285*6%29%2B7*4%2F4%2B8-15*8


Skriv et svar til: Hjælp til regnestykke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.