Matematik

isolere b

26. juli 2009 af nihal (Slettet)

hvordan skal jeg finde b?

når den siger a= --log(b)

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. juli 2009 af desert_eye (Slettet)

10a=10-logb   --> 10a= 1/b --> b=1/10a

regneregler:

log (titals logaritme) 10log1=1

ln (naturlig logaritme) eln1=1

Der er mange flere regneregler, men kort de to.


Skriv et svar til: isolere b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.