Matematik

hurtig hjælp søges 2

12. august 2009 af linda-91 (Slettet)

En funktion f er bestemt ved:

f(x)=-12*x^2+8*x

a) Bestem en forskrift for den stamfunktion til f, hvis graf gr gennem punktet P(2,6)
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. august 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Start med at finde stamfunktionen.


Svar #2
12. august 2009 af linda-91 (Slettet)

24x+8*x  eller hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. august 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Ikke helt - kig på fortegnet på de 24, og så skal der jo også lige gøres noget ved de 8x. Det skal også integreres.


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. august 2009 af NejTilSvampe

F(x) =-4x^3+4x^2 +k 

find så k for når F går gennem P(2,6) 

Er lidt rusten efter sommerferien så check lige selv efter om jeg har regnet forkert xD


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. august 2009 af mathon

...ikke synlig rust

F(2) = -4*23 + 4*22 + k = 6 .........


Skriv et svar til: hurtig hjælp søges 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.