Engelsk

rette små sætninger..

14. august 2009 af PernilPigen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej.. håber nogen vil hjælpe mig med at rette de her sætninger:

4. She is unhappy to be without a work. = she is unhappy to being without a work?
5. He is the only I would ask to help me. = he is the only i would asked to help me?
6. The food tastes really well. = the food taste really well.. fordi food er ental?
7. He said he wanted to go and lie down. Because he felt sick with worry. = he said he wanted to go and lie down because he felt sich with worries.
8. That ain’t no way to talk to a stranger. = That isn’t no way to talk to a stranger?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. august 2009 af Isomorphician

Et par bud:

4: She is unhappy being out of work.

5: He is the only one I would ask to help me.

6: The food tastes really good.

8: That is no way to talk to a stranger.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. august 2009 af Darwin (Slettet)

#0. Mit bud:

4. She is unhappy to be without /a/ work. (evt.: work → a job)

eftersom "work" er et utælleligt substantiv.

5. He is the only (one) I would ask to help me.

eftersom "den eneste" oversættes til "the only one" på engelsk.

6. The food tastes really /well/(good).

eftersom "taste" henfører til brug af adjektiv - ikke adverbium.

7. He said he wanted to go and lie down/. Because/ (because) he felt sick with worry.

eftersom "because" indleder en bisætning og kan ikke stå alene uden hovedsætning.

8. That /ain't/ (is) no way to talk to a stranger.

eftersom "ain't" er talesprog.


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. august 2009 af Callarina (Slettet)

Hey, jeg vil godt prøve at hjælpe dig:)

4. She is unhappy not to have a job. (forkert at bruge 'work' i dette tilfælde, men der er okay at skrive "She works a lot")

5. He is the only one I would ask for help. (forkert præposition/forholdsord)

6. The food tastes very well. (food er 3. person ental = 's' på taste. Desuden er derikke noget der hedder "really well" kun "very well" eller "really good"

7.  He said he wanted to lie down because he felt sich with worry. (han kan ikke både gå og ligge ned samtidig og aldrig punktum før "because"! Man plejer som regel at sige man er syg af bekymring og ikke syg af bekymringer og derfor "worry" og ikke "worries".

8. That isn't  a way to talk to a stranger. (ain't = talesprog. isn't no = is not no = dobbeltbenægtelse)


Skriv et svar til: rette små sætninger..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.