Matematik

trekanter

18. august 2009 af #Knud (Slettet)

hej nogen der kan hjælpe? :)

Trekant ABC har et areal på 16

Vinkel A = 78 grader       b = 9

Hvad er a?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. august 2009 af 215 (Slettet)

cosinusrelationer...


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. august 2009 af Isomorphician

Start med:

16 = ½bc·sin(A)


Skriv et svar til: trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.