Matematik

potenser

19. august 2009 af signeth (Slettet)

 Hej alle

Jeg skal lige have noget på plads med potenser.

kan dette passe.

1000 = 10

100000000= 108

0,0001= 10-4

0,0003= 0,3 x 10-3

Et spørgsmål jeg ikke kan finde ud af. 

Solens masse er 1,99 x 1030 kg. hvordan skives værdien uden brug af titalspotenser?

håber I kan hjælpe.! tak

/signe


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. august 2009 af Yow! (Slettet)

tjek det med lommeregneren signe.....


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. august 2009 af desert_eye (Slettet)

du flytter kommaet 30 pladser til højre, fra hvor det er nu. ;)


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. august 2009 af anna0207 (Slettet)

 1 990 000 000 000 000 000 000 000 000 000


Skriv et svar til: potenser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.