Musik

SIMPLE SPØRGERSMÅL jeg kan ikke komme videre her fra

21. august 2009 af duermig (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har knoklet meget med den her opgave og jeg fatter nada, er det nogen der vil hjælpe mig.?

Opgaven lyder:

Antallet N(t) af bakterier efter t døgn vokser i en bestemt bakteriekultur efter forskriften N(t)=100*e^0,23t

Bestem N(0) og N(3). Angiv derefter fordoblingstiden- og vækstraten pr døgn.

Er det her så rigtigt :

N(0) = 100·e0,23·0 = 100

N(3) = 100·e0,23·3 = 100·e0,69 = 100·1,99372 = 199,372
 

HER KOMMER MIT SPØRGERSMÅL


Jeg får fordoblingstiden: T2 = log2/logk = log2/e^0,23 = log2/log(1,2586) = 3,01368

HER KOMMER MIT SPØRGERSMÅL, HVORDAN FINDER JEG VÆKSTRATEN?


Svar #1
21. august 2009 af duermig (Slettet)

er der nogen der vil hjælpe mig?


Skriv et svar til: SIMPLE SPØRGERSMÅL jeg kan ikke komme videre her fra

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.