Latin

hjælp til oversættelse af en sætning??

25. august 2009 af sananez (Slettet)

Den snakkesalige pige= ??

pige= puella   snakkesalig=verbosus????


Brugbart svar (3)

Svar #1
11. september 2009 af Stygotius (Slettet)

 jamen, -så er det jo da bare at sætte disse to ord sammen......................puella verbosa (quaeret)


Skriv et svar til: hjælp til oversættelse af en sætning??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.