Fysik

SSO hjælp

18. december 2004 af Duc_de_monde (Slettet)
Jeg har stort set lavet min SSO færdig. Derfor tænkte jeg om en meget venlig sjæl ville kigge den igennem for evt. sprogfejl (primært forståelsesfejl og sproglig-sammenhæng), samt det jeg helst higer efter, korrekthed i selve det fysiske i denne SSO Fysik. (at nogen påtager sig bare den ene af disse to opgaver, er for mig en stor tjeneste).

Emnet er fysikkens verdensbilleder, hvor jeg giver et historisk grundlag forklarer den astronomiske og generelle mekaniks udvikling.

Jeg er nok færdig denne nat omkring 2-3 tiden, og vil sende den derefter til de, der skulle have lyst til at kigge den igennem. Håber jeg kan få den retur inden søndag aften, således jeg kan nå at kigge og korrigere.

på forhånd tak

mvh Le Duc
interessede kan maile mig på: [email protected]

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. december 2004 af Dominik Hasek (Slettet)

du kan da godt prøve at sende den til mig på [email protected], men jeg garanterer ikke, at jeg får tid til at se på den. Jeg er nemlig selv ved at læse op til eksamener her i begyndelsen af januar.

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. december 2004 af Epsilon (Slettet)

#1: Er det ikke lidt uhensigtsmæssigt at tilbyde sin hjælp for dernæst ikke at garantere, at man får tid til at hjælpe? Så ved Duc_de_monde jo ikke, om han kan regne med din hjælp.

//Singularity

Svar #3
19. december 2004 af Duc_de_monde (Slettet)

Jeg betragter generelt fysik som værende let. Men pga. nogle uheldige omstændigheder: 1. sygdom, 39 feber i 2 dage i SSO ugen. 2. det at jeg generelt stinker i skriftelige sammenhænge mht. sprog 3. samt det at jeg sidder nervøst, og meget pessimistisk, og derfor vil levere en fejlfri opgave.

Gør at jeg håber nogen vil hjælpe. I så fald kan de roligt regne med at jeg nok skal hjælpe dem, når de har brug for hjælpen senere hen.

Skriv et svar til: SSO hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.