Matematik

Finde x-værdi for: 3*(14+x)=9

26. august 2009 af skorpionAFG (Slettet) - Niveau: C-niveau

Finde x-værdi for: 3*(14+x)=9

Jeg ved ikke, hvilket niveau det her er?!?!?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2009 af Yow! (Slettet)

det kan være ligemeget med niveaet :)

men du skal isoler x for at finde x(sjovt nok) :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. august 2009 af Texman (Slettet)

-11

Idet:

3*14+3*x = 9

3x = 9 - 42

3x = -33

x = -11


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. august 2009 af mathon

3*(14+x) = 9                  divider med 3 på begge sider

(14+x) = 3.............


Svar #4
26. august 2009 af skorpionAFG (Slettet)

Ok, mit niveau er vidst meget laver, hvad er det rigtig svar og mellemregningen.

Tusinde tak


Svar #5
26. august 2009 af skorpionAFG (Slettet)


 

#3
 

3*(14+x) = 9                  divider med 3 på begge sider

(14+x) = 3.............

#3

3*(14+x) = 9                  divider med 3 på begge sider

(14+x) = 3.............


Brugbart svar (0)

Svar #6
26. august 2009 af mathon

14 + x = 3                     subtraher 14 på begge sider

x = -11


Skriv et svar til: Finde x-værdi for: 3*(14+x)=9

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.