Matematik

isoler a

27. august 2009 af frederikengel (Slettet) - Niveau: B-niveau

5a:2b=10c2:b

isoler a

er der en der lige kan hjælpe mig igang med denne opgave


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2009 af Jerslev

#0: Gang med 2b på hver side og divider herefter med 5 på hver side.

- - -

mvh

Jerslev


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2009 af mathon

5a = (10c2/b)*(2b)

a = (2c2/b)*(2b)

a = 4c2


Svar #3
27. august 2009 af frederikengel (Slettet)

ok 1000 tak for starthjælp her

hilsen frederik


Svar #4
28. august 2009 af frederikengel (Slettet)

vil det sige at 8/a=y/x når man isolerer a bliver a=(y*x)/8


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. august 2009 af mathon

a = (x/y)·8


Svar #6
28. august 2009 af frederikengel (Slettet)

når jeg flytter x over på højre side skal jeg da gange ikke. og ligeledes skal jeg da dividere med 8. ellers er jeg da helt galt på den. vi hat præcis forskelligt fortegn kan jeg se


Svar #7
28. august 2009 af frederikengel (Slettet)

altså når jeg fjerner brøken bliver det 8*a=y*x ikke


Skriv et svar til: isoler a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.